ZELENI MARKETING

Ono o čemu se već dugo priča, stiglo je u Lijepu našu. Sreća vaša jer imamo iskustva u nabavi recikliranih i ekološki prihvatljivih materijala i proizvoda te same promocije i oglašavanja održivog načina konzumerizma i samog življenja.

ZELENA STRATEGIJA

Naša budućnost ovisi o sadašnjim činovima. Svaka poslovna odluka direktno ili indirektno utječe na ishod buduće realnosti. Promjenite prioritete i na pametan način pobrinite za bolje i sigurnije sutra. Pomoću različitih alata, istraživanja i iskustva, navigiramo svoje klijente u održivu nišu, kako bi zajedničkim snagama odgovornije, a istovremeno uspješnije poslovali.

ISTRAŽIVANJE ODRŽIVIH ALTERNATIVA

Za svaki problem postoji i adekvatno rješenje, treba ga samo pronaći. Naša zadaća je pronaći tu alternativu za vaše poslovanje koja će činiti razliku i na održivi te odgovoran način kreirati vrijednost vašoj tvrtki, a istovremeno pridonositi općem dobru.

STVARANJE ZELENE BUDUĆNOSTI

Planirano i stručno usmjerenje zelenom načinu poslovanja nije jednostavno, ali je svakako moguće i sve potrebnije. Optimizacijom poslovnih procesa, prelaskom na održive resurse i nizom drugih aktivnosti, činimo razliku koja može oplemeniti vašu tvrtku i istaknuti je od drugih.

Ranoco društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu i marketing

OIB 72128632437 | MB 05101999 | Temeljni kapital 20.000 kn

IBAN   HR7423400091111014684 | PBZ | SWIFT  PBZGHR2X

Ranoco 2023