FOTO I VIDEO

Profili na društvenim mrežama ponekad nas znaju oboriti s nogu. Zavidan sadržaj kojeg plasiraju takve utjecajne skupine nadomak vam je ruke. Kvalitetno, drugačije i individualno – to su naše smjernice pri stvaranju fotografija i video uradaka. Pomičemo granice u stvaranju sadržaja. Sve je viđeno, a još ništa nismo vidjeli.

Studijska fotografija je konkretan primjer dovođenja poslovanja na višu razinu. Ona je rezultat marketinškog razmišljanja, vizije i koncepta, a posebice je važna ako imate brandirani proizvod.


Kombinacijom Ranoco kreativnošću, originalnošću i stručnosti stvaramo modernu prezentaciju Vaših proizvoda. Pažljivim pristupom i detaljnom pripremom prilazimo svim snimanjima, jer kako kažu: “Priprema je pola posla”. Prateći nove trendove, proizvodi koje snimamo prikazuju nove dimenzije vašeg poslovanja.


Razno razni programi nam omogućuju da “popravljamo” fotografije s ciljem što boljeg izgleda i prezentacije. Vodimo se da fotografije budu što prirodnije za ljudsko oko, a ujedno da su visokokvalitetne, primamljive i vrijedne pamćenja.


Proces snimanja mora imati glavu i rep. Vodimo čitav proces od pripreme tekstualnih dijelova, tijeka aktivnosti do koordinacije na snimanju, detaljne upute glumcima, zamjene dijelova pa do određivanja kuteva snimanja i završne obrade djela. Smatramo da je mjesto snimanja, kao i izgled scene, srž svakog videouratka pa se posebice posvećujemo svakom detalju koji je u kadru. Pedantni smo do bola pa svaku grešku uočavamo i neposredno riješavamo.


Profesionalni video spot ili reklama mora biti autentičan, kvalitetan i zanimljiv. Predlažemo vam lokaciju, pripremamo scenarij i režiju, pribavljamo potrebne glumce, statiste, plesače ili pjevače, a ne zanemarujemo ni najmanju sitnicu. Pouzdanost i brzina su nam vrline kod procesa snimanja, a pristupačnost nam dozvoljava da se dogovorimo oko rokova isporuke.


Nakon svakog snimanja bacamo se na završni posao – postprodukciju. Režemo značajne kadrove, retuširamo, popravljamo boje, montiramo, ukomponiramo glazbu, dodajemo animacije i na kraju, nekoliko puta pregledavamo svaku sekundu ne bi li sve bilo kako treba. Prema zajedničkom dogovoru prilagođavamo videouratke vašim željama i potrebama.


Ranoco društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu i marketing

OIB 72128632437 | MB 05101999 | Temeljni kapital 20.000 kn

IBAN   HR7423400091111014684 | PBZ | SWIFT  PBZGHR2X

Ranoco 2023