KREATIVNO PISANJE

Iako na prvi pogled jednostavno, osmišljavanje što manjeg broja riječi o nekome ili nečemu nije nimalo lagan zadatak, ali ga ispunjavamo s ogromnim veseljem i zadovoljstvom. Posjedujemo svoje interne smjernice u stvaranju slogana, uzimamo si vremena istražiti o čemu se radi, pregledati što ima konkurecija, nacrtati, ispisati primjere i na nekoliko stranica te naposljetku predložiti ne jedno, nego nekoliko odabranih prijedloga koje tad diskutiramo i odabiremo zajedno s klijentom. 

Content writing je nešto čime se bavimo svakodnevno. Puno pišemo, ali još više čitamo i surfamo. Znamo što je relevantno pri prvom pogledu nečije web stranice pa se navodimo principom “neka piše ono što je bitno”. Ne želimo da korisnika odbije previše ili premalo teksta; pronađemo sredinu te se držimo optimuma.

Priopćenje za medije su informacije koje mediji prenose o vama. Stoga se trudimo da na što ljepši, prirodniji i realniji način poručimo javnosti sliku o vama. Odabir tema koje se razrađuju također vam predlažemo, a ujedno ih plasiramo u najboljem mogućem periodu i trenutku.

E-mail imaju gotovo svi. Danas jako teško ili gotovo ništa ne ide bez e-mail adrese, stoga je to idealan način kako doprijeti do određenih osoba. Naravno, nismo prvi koji su to shvatili pa su sandučići sve više i više krcati porukama koje nisu relevantne za tu osobu. Naš način je stvaranje primamljivog dizajna newslettera s najbitnijim informacijama i atraktivnim fotografijama, ciljajući osobe koje imaju relevantnu poveznicu s proizvodom ili uslugom koju nudite.

Jezik povezuje ljude sa svih strana te potiče prekograničnu trgovinu i razmjenu usluga , a mi smo to prepoznali u Ranocu. Nudimo usluge kreativnog pisanja i prijevoda na hrvatskom, engleskom, njemačkom i mađarskom jeziku.

Kako bi se zadržalo korisnika na web stranici, i još bolje, potakli ga na izvrši akciju putem iste, potrebno je redovito davati sadržaj koji će ga zanimati. Razrada neke teme u zadanom području uistinu je odličan način za privlačenje novih i zadržavanje starih korisnika. Blog postovi su dušu dali i za SEO.

Ranoco društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu i marketing

OIB 72128632437 | MB 05101999 | Temeljni kapital 20.000 kn

IBAN   HR7423400091111014684 | PBZ | SWIFT  PBZGHR2X

Ranoco 2023