ODNOSI S JAVNOŠĆU

Vaš uspjeh pozicionirat ćemo odgovarajućoj, ciljanoj publici. Ljudi su najveći kritičari, a ipak njihovo mišljenje je od najveće važnosti. Vaš uspjeh, identitet i karakter možemo predstaviti domaćim i/ili stranim čitateljima, gledateljima i slušateljima.

Priopćenja za medije neophodna su za svaku kampanju, posebice pri njezinom pokretanju. Brinemo da vaša poruka i obavijest stiže do željenih čitatelja, imajući na umu optimalno vrijeme kada objava mora biti vani.

Direktno obraćanje javnosti s velikom viješću ili novosti prepustite pravom marketing teamu. Od koncepta konferencije i poziva stručnih novinara koji će istinski prenijeti vašu poruku, praćenja i koordinacije konferencije pa sve do prikupljanja objava. Na vama je samo da ostavite nervozu kod kuće, a i za te probleme nudimo rješenja.

Groznica, nervoza, trema, znoj… ma sve su to normalni simptomi prije javnog nastupa. Sada možda zvučimo kao liječnici, ali da – pomoći ćemo vam u ublažavanju svih neugodnih osjećaja, a ujedno vas stručno pripremiti za govor, podići samopouzdanje i biti vaša desna ruka za što god je potrebno. Objektivno ćemo procijeniti situaciju, savjetovati vas kako do zadanih i ostvarivih ciljeva te sigurno voditi do uspjeha. Informacije, kontakti, savjeti ili podrška – tu smo za vas!

Poruku koju želite prenijeti lakše publika doživi ako vas sluša ili gleda. Prepustite nam odabir odgovarajuće kuće i termina emitiranja u svrhu najbolje prezentacije vas i vašeg poslovanja. A priprema teksta govornika? – Naravno.

Ranoco društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu i marketing

OIB 72128632437 | MB 05101999 | Temeljni kapital 20.000 kn

IBAN   HR7423400091111014684 | PBZ | SWIFT  PBZGHR2X

Ranoco 2023